beats by dre cheap

5:33

Neko ko mene zna iz viđenja, možda bi mogao pomisliti da sam ja jedna sasvim normalna osoba. Realnost je, međutim sasvim drugačija. Na momente, koji su veoma česti, ne znam ni šta, ni koga želim, ali zato znam da nešto želim.

Dozvolite mi da vas malo provedem kroz moj haos zvani "ljubavni život".
Dule
Dule je neko ko je na skroz čudan i smiješan način ušao u moj život. Iako nisam ni slutila da će se to desiti, počela sam prema njemu gajiti neke osjećaje. Upoznala sam ga tako što je igrao rukomet za sarajevsku Bosnu. Nikad nismo postali nešto više zato što je postojala velikamogućnost da u januaru ode, što se na kraju i desilo. Iako je otišao i sada se s vremena na vrijeme čujemo i još uvijek ima tu moć da može da mi uljepša svaki dan.

Kreka
On je momak koji gaji neke osjećaje prema meni i ja to znam. U zadnje vrijeme smo počeli pisati. Od svih momaka koje ću spomenuti, mislim da je njemu najviše stalo do mene. I nemam ama baš nijednu ružnu riječ za njega. Što se tiče mojih osjećanja... Ima tu neešto, ali bojim se ne toliko koliko s njegove strane. Zbog toga se bojim pružiti mu šansu jer ne bih sebi mogla oprostiti da ga na bilo koji način povrijedim, s druge strane mislim da bi to bilo fer od mene. Makar i ne išlo to između nas, valjda bi onda i on to shvatio, ali još ćemo vidjeti.
 
Mirza
Neko ko se zvanično vodi kao moj momak, mada mislim da to možda vše i nije. Moj momak koji se u zadnje vrijeme nešto naljutio na mene. Pošto mi nije bilo jasno šta nije uredu, odlučim da ga zovnem da porazgovaramo. I on kaže da nema problema da je samo malo nervozan zbog ispita. I sve je bilo uredu dva dana i onda opet isto. I ja ne želim da ga molim da mi kaže šta nije uredu. Danas dolazi od kuće i ukoliko se nešto ne promijeni, piši propalo.
Neću kriti, voljela bih da izgladimo situaciju i da opet sve bude kao što je bilo, ali ne znam koliko je to moguće.

Muha
Moj bivši momak... Jedini bivši momak koji me nikada, ali nikada nije iznevirao. Raskinuli smo zbog razilaženja mišljenja oko jedne bitne stvari, ali sam uvijek poštovala to što je barem bio iskren. Međutim, ponovo mi se počeo javljati i pimijetim da sam sretna zbog toga. Kako će se stvari dalje odvijati.

Prije svega, da se ogradim, da moj sadašnji dečko nije na momente veliki kreten, koji misli daa sam curica od 13 godina koja se loži na furanje, ostala trojica ne bi ni bila tu. Kada sam odabrala njega, sve ostale sam ostavila po strani i dala sebe u to, međutim sve manje je povatnih informacija, a ja nemam snage da nekoga vučem za rukav.

I da, u pravu ste nisam normalna, ali imajte na umu da je meni mnogo teže sa mnom.

Dio moga tijela
http://nedasmimira.blogger.ba
04/03/2018 05:33